Welkom op de website van de Vrienden van het Berenbos

 
Nieuwe actie!
Al meer dan
10 jaar
actief!!!

 


Update:
Deze sponsoractie is gestopt. Er kwamen geen nieuwe aanmeldingen meer binnen. Het resterende saldo hebben wij overgemaakt naar www.beregoeiereis.nl. Wij willen iedereen bedankt voor de aanmeldingen en support!!!
 ---###---

Op 1e kerstdag 2002 hebben wij een bezoek gebracht aan Ouwehands Dierenpark. Wij waren hier jaren niet meer geweest. We waren vooral benieuwd naar het berenbos. Nou, dat hebben we geweten...
 
Het berenbos heeft een grote indruk op ons gemaakt. Al lopend over de brug, realiseer je je wat de beren eigenlijk allemaal hebben meegemaakt.
 
Aan het eind van het pad door het berenbos, lazen we dat je voor € 475 (nu is dat € 525) een klein deel van het berenbos kunt "kopen".
 
Wij realiseerden ons gelijk dat dit voor veel mensen een heel groot bedrag is. We zeiden tegen elkaar "Eigenlijk zou je zoiets met een groep mensen moeten kunnen doen".
 
En daar was ons plan geboren.
 
Wij willen dus met zoveel mogelijk mensen een deel (of delen) van het berenbos kopen. Wij willen in delen van € 12,50 mensen de gelegenheid bieden om gezamenlijk een deel te kopen.
 
Nu zijn de voorwaarden van Alertis met ingang van heden (2012) veranderd. Een kavel wordt gekocht voor een periode van ZEVEN jaar. Tot en met kavel 12 zijn de kavels "levenslang" in ons bezit. Vanaf het 13e kavel wordt de termijn 7 jaar.
 
Het bedrag waarvoor u inschrijft, is eenmalig
 
De namen blijven altijd op de sponsorlijsten staan èn regelmatig kans op een gratis kaartje voor een bezoek aan Ouwehands Dierenpark.
 
We hebben nu VEERTIEN kavels definitef bij elkaar gekregen en zijn nu bezig met het VIJFTIENDE kavel.... .
 
Wij hadden van te voren niet gedacht dat deze sponsoractie zo'n succes zou worden. Wij willen alle sponsors hartelijk danken voor hun bijdrage. We gaan door..........

Alvast bedankt,
Marja en Bas